Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez Fundację "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My"

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla Fundacji. Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest FUNDACJA "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My" z siedzibą w Warszawie ul. Wałbrzyska 48/83 o numerze NIP:1182001364, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000329048.

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. FUNDACJA - MY nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    Nieskromność i satysfakcja.

    Rzadko się zdarza, aby rocznicowy artykuł o merkantylnym przedsięwzięciu wywołał u mnie łezkę wzruszenia. A jednak stało się. Powodem była informacja z Trójmiasto pl. o 30 rocznicy powstania fabryki lodów w Baninie.

  • Avatar

    Jak Ukraińcy Polaków mordowali - Wołyń to była zbrodnia ludobójstwa

    W dobie pogorszenia stosunków politycznych i gospodarczych z Rosją i wykazywaniu w obecnej polityce zagranicznej RP zbliżenia z Ukrainą, zapomniano o nierozliczonej przeszłości historycznej obu narodów. Są zbrodnie dokonane przez

  • Avatar

    DUMNY POLAK - ŻYD MORDECHAJ ZYGIELBOJM BOHATER NARODOWY

    HOLOCAUST

  • Avatar

    Przyśpieszyły prace nad projektem ustawy o Systemie Informacji Finansowej

    Projekt ustawy zakłada, że centralne systemy wyszukiwania danych elektronicznych, mają umożliwić terminową identyfikację dowolnej osoby fizycznej lub prawnej posiadającej lub kontrolującej rachunki płatnicze oraz rachunki bankowe

  • Avatar

    Master. 63

    Jak uzyskać władzę nad szatanem?

  • Avatar

    Hańba. Według niemieckiego szefa spraw zagranicznych Polaków mordowali "Jacyś mężczyżni"

    Mieliśmy już " Polskie Obozy Koncentracyjne", wmawiano nam, że na Polskę napadli Naziści a nie Niemcy, Putin wmawia Polakom, że to my wywołaliśmy II Wojnę Światową

  • Avatar

    ATAMANIA UPA

    BANDERYZM BANDYTYZM

  • Avatar

    Master. 62

    Kiedy czołgi wyjadą z lasu, rozpęta się piekło.

  • Avatar

    Jak przenieść działalność do Szwajcarii?

    Wszechwładza urzędników, wysokie podatki, nowsze pomysły władz przybierające postać reform prawa podatkowego, rygorystyczne kary za niewielkie pomyłki podczas rozliczeń z fiskusem powodują, że spora liczba tutejszych rodaków rozmyśla,

  • Avatar

    Jak wyciągnąć złamany klucz z zamka samochodowego?

    Czy zdarzyła Ci się kiedyś niemiła sytuacja, w której złamał się klucz w zamku samochodowym i zastanawiałeś się, jak go wyciągnąć? Rozwiązanie nie należy wcale do najprostszych. Jeśli właściciel auta nie specjalizuje się w tej

  • Avatar

    Muzeum bohaterstwa jakiego nie posiada Europa

    Muzea w naszym kraju cieszyły się i cieszą wielkim zainteresowaniem nie tylko z uwagi na zgromadzone w nich zbiory związane z kształtowaniem się kultury i sztuki narodowych dziejów Polski oraz ukazaniu historii naszego kraju, ale z powodów

  • Avatar

    Na ile poważnym problemem w czasie zagrożenia korona wirusem jest aktywność rosyjskich trolli w internecie?

    Na ile poważnym problemem w czasie zagrożenia korona wirusem jest aktywność rosyjskich trolli w internecie? zastanawiają się od dawna media w tym w swoim materiale portal niezależna.pl

  • Avatar

    Pogotowie Zamkowe Zabrze

    Planujesz wymienić zamek w drzwiach i poszukujesz ślusarza w Zabrzu?Koniecznie sprawdź propozycję naszego Pogotowia Zamkowego.

  • Avatar

    Pogotowie Zamkowe Gliwice

    Pogotowie Zamkowe Gliwice to firma, która specjalizuje się w reperacji zamków oraz awaryjnym otwieraniu.

  • Avatar

    Pogotowie Zamkowe Tychy

    Potrzebujesz natychmiast pomocy ślusarza do naprawy zamka? Zadzwoń do Pogotowie Zamkowe Tychy.

  • Avatar

    Pogotowie Zamkowe Tychy 24h

    Pogotowie Zamkowe Tychy to eksperci, wykonujący prace ślusarskie w zakresie naprawy oraz serwisu zamków.

  • Avatar

    Pogotowie Zamkowe Gdańsk 24h

    Szukasz natychmistowej pomocy pogotowia zamkowego w Gdańsku? Nasi specjaliści są do Twojej dyspozycji.

  • Avatar

    Pogotowie Zamkowe Poznań 24h

    Szukasz natychmiastowej usługi pogotowia zamkowego na obszarze Poznania? Nasi specjaliści posiadają olbrzymią wiedzę popartą długoletnim doświadczeniem - dobrze wiedzą jak poradzić sobie w dowolnej sytuacji.

  • Avatar

    Pogotowie Zamkowe Poznań

    Masz problem z zamkiem w swoim domu albo mieszkaniu? Nie potrafisz otworzyć samochodu? Awaryjne otwieranie samochodów, drzwi oraz pozostałe usługi ślusarskie to specjalność naszej firmy!

  • Avatar

    Iran, autorytarni konserwatyści integrują władzę

    Dzisiaj nie lada gratka, tekst mojego irańskiego znajomego dotyczący polityki irańskiej i ostatnich wyborów.

  • Avatar

    Działania terrorystyczne Rosji na terenie UE

    Według czeskiego wywiadu za wybuchem w 2014 roku składu amunicji w Vrběticach stoją rosyjskie służby specjalne. Zginęły dwie osoby.

  • Avatar

    «Extremism» in the Crimea: Invader’s Attempts to Deform the International Law

    After the occupation of Crimea in 2014, Russia, in violation of the requirements of Article 64 of the Convention relative to the Protection of Civilian Persons in Time of War 1949, extended the action of its own criminal legislation and legislation

  • Avatar

    Jaką torebkę wybrać do beżowych butów?

    Beżowe obuwie to element garderoby, który powinna mieć w szafie każda kobieta. Jeśli nie wiesz jakie buty ubrać do danej stylizacji, te w kolorze beżu, będą z pewnością trafionym wyborem. Jest to bardzo uniwersalny kolor i pasuje

  • Avatar

    Rozwód - ile kosztuje i trwa?

    Samo zawarcie małżeństwa, jak i jego zakończenie z innych przyczyn niż śmierć jednego z małżonków pozostają pod kontrolą państwa. Rozwód to nic innego jak prawne zakończenie istniejącego małżeństwa.

  • Avatar

    Master. 61

    Telewizja i czołgi to mocne połączenie.

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.