Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez Fundację "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My"

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla Fundacji. Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest FUNDACJA "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My" z siedzibą w Warszawie ul. Wałbrzyska 48/83 o numerze NIP:1182001364, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000329048.

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. FUNDACJA - MY nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    Jak założyć fundację prywatną na Malcie?

    Jako osoby prowadzące firmy, ale także jako zwykli obywatele zastanawiamy się często jak skutecznie chronić swój majątek oraz jak efektywnie planować swoje podatki. W obu tych kwestiach warto zastanowić się nad maltańskimi fundacjami,

  • Avatar

    Raj podatkowy w księstwie Lichtensteinu

    Tak zwane "raje podatkowe" od zawsze przyciągały do siebie inwestorów, który chcieli i chcą unikać niepotrzebnych i nieraz bardzo wysokich podatków. Takim krajem- rajem można uznać także Lichtenstein- malutkie, górzyste państwo

  • Avatar

    Krokodyle łzy Donalda Trumpa - karma wraca

    Donald Trump to dla Polski chyba najbardziej wrogi Prezydent USA od czasów Roosevelta. Żaden inny nas tak nie oszukał. Sprzedaje nam gaz (łupkowy)drożej niż ruscy po tym jak wcześniej Ameryka zawłaszczyła prawo do wydobycia tego gazu w

  • Avatar

    Master. 31

    Nigdy nie trać nadziei, a gdy już nie ma nadziei, módl się.

  • Avatar

    Czy to koniec Trumpa?

    Widać jak Amerykanie, bez doświadczenia z totalitarnym socjalizmem, wobec ofensywy kłamstwa i fałszerstw są bezradni jak dzieci. Dlatego globalistyczna komuna może mieć tu duże szanse. Choć słyszałem spiskowe teorie mówiące o tym, że

  • Avatar

    Inwazja śmieciarzy, czyli poplątanie z pomieszaniem.

    Modlitwa w tłumie (K.Iłłakowiczówna) O Boże, daj mi ciem¬ność, ciem¬ność i ci¬szę, i taką moc ta¬jem¬ną, żeby nie sły¬szeć. I sła¬wę bez¬i¬mien¬ną, i dro¬gę bez¬pow¬rot¬ną... O Boże, daj mi ciem¬ność i

  • Avatar

    Ile kosztuje sprawa o podział majątku?

    Podział majątku to kwestia, którą często zainteresowane są osoby w trakcie rozwodu lub po zakończeniu postępowania rozwodowego. Istnieje kilka sposobów dokonania podziału majątku, a każdy z nich wiąże się z innymi kosztami.

  • Avatar

    25 grudzień dzień wszystkich pogańskich bożków

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    Czy warto kupić pojemniki próżniowe?

    Prawie 300 kg żywności. Zastanawiacie się co to za wartość? Otóż tyle rocznie żywności marnuje statystyczny Polak, co plasuje nas na niechlubnym 5. miejscu w całej Unii Europejskiej. Gdy to sobie uświadomimy, staje się to aż

  • Avatar

    Master. 30

    Julia nie chciała być prostytutką, walczyła za każdym razem, gdy ją gwałcili. Była poobijana, poraniona i zrozpaczona. Wychowała się w katolickiej, białoruskiej rodzinie, jej ojciec był Polakiem, matka Białorusinką. Zwabiono ją do

  • Avatar

    KTO ZAMORDOWAŁ GENERAŁA PETELICKIEGO?

    KTO WYDAŁ POLECENIE DOKONANIA ZBRODNI?

  • Avatar

    Czy Trump to Termopile Ameryki?

    Ameryka otrzymała “czarną polewkę” od swoich elit, które zdradziły jej tradycyjne wartości, charakter i misję narodową. Pierwsza kadencja Trumpa była, co prawda ciągle zakłócaną, ale konsekwentną próbą przywrócenia dawnego jej

  • Avatar

    Święta, to szabat oraz Pascha

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    Master. 29

    Nawet władcy świata mają problemy.

  • Avatar

    Biblia, czyli współczesna Arka Zbawienia

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    Thierry Mariani – a New Old «Friend of Moscow»

    Moscow has been making every effort to legitimize the annexation of Crimea for several years. Varieties of methods are used. For example, dubious structures like “Friends of Crimea” are being created (it promotes the idea of some “Russian

  • Avatar

    Amerykańskie cuda nad urną…

    Dziś Amerykanie siedzą okrakiem na beczce prochu.Są głosy, że Trump jeśli naprawdę przegra to zajmie się budowaniem konserwatywnego medialnego imperium, które podjęłoby walkę z MSM. Niech będzie ostrzeżeniem jedno z ostatnich

  • Avatar

    Zagadki i pytania biblijne

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    Mieszanka cynizmu z egoizmem, zaprawiona bezmyślnością.

    Gdyby głupota umiała fruwać…*· Dlaczego nastąpiło w Polsce nasilenie zachorowań ( z premedytacją nie używam określenia pandemia)? Pierwszą z przyczyn jest fala zachorowań w Europie i na świecie. Przewidywana przez wirusologów

  • Avatar

    Master. 28

    Lamborghini to fajne auto

  • Avatar

    Wigilia jest o genealogii stypy pogańskiej.

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    Wieloaspektowość potopu biblijnego

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    Master. 27

    Siatka pedofili musi być sprawnie zarządzana.

  • Avatar

    Czy w Ameryce nadchodzi okres “wielkiej smuty”?

    Oficjalne sondaże zdecydowanie typują Bidena. Trump co prawda codziennie zbliża się do pozycji swojego rywala, najważniejsze będą wahające się stany, tam mieszka sporo Polonii (nawet do 10% głosujących, aktywnych wyborców). Trump liczy

  • Avatar

    Pedofilia ideologiczna

    cyniczne wykorzystywanie młodego człowieka, jego bezbronnej i niedojrzalej świadomości dla własnych egoistycznych planów i zamiarów to ideologiczny na nim gwałt i rodzaj pedofilii w jej ideologicznej postaci...

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.