Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez Fundację "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My"

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla Fundacji. Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest FUNDACJA "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My" z siedzibą w Warszawie ul. Wałbrzyska 48/83 o numerze NIP:1182001364, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000329048.

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. FUNDACJA - MY nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    Sumienie świata - Rotmistrz Witold Pilecki

    13 maja 1901 roku urodził się Witold Pilecki. 25 maja 1948 roku Pan Bóg powołał do siebie Rotmistrza Witolda Pileckiego, syna Juliana Pileckiego i Ludwiki Osiecimskiej, ojca Andrzejka i Zosi.

  • Avatar

    Rosja atakuje sojusz Polski i USA. Agentura sowiecka działa

    "Kłamstwa, zmyślone sytuacje, zohydzanie sojuszu polsko-amerykańskiego - to elementy, które pojawiają się w konsekwentnie demaskowanej propagandzie Kremla. Rzecznik prasowy ministra koordynatora służb specjalnych Stanisław Żaryn w

  • Avatar

    II Korpus Polski - korpusem bohaterów. Bitwa o Monte Cassino

    18 maja 1944, żołnierze II Korpusu pod dowództwem gen. Władysława Andersa zatknęli biało-czerwoną flagę na ruinach klasztoru Monte Cassino. Bitwa o Monte Cassino to krwawe starcie stoczone przez 2 Korpus Polski (PSZ) z Niemcami w 1944 roku

  • Avatar

    Master. 54

    Rosjanie mieli najlepszą bezpiekę. Problem w tym, że była zbyt niebezpieczna, nawet dla Rosjan.

  • Avatar

    Dlaczego Armia Czerwona zakonnice gwałciła ? Wyzwoliciele czy kaci ?

    Do napisania tego materiału ( przypomnienie historycznych faktów) sprowokowało mnie kłamstwo Putina oskarżające Polskę o wybuch II Wojny Światowej. W kolejnych materiałach obnażam czyny Armii Czerwonej tzw wyzwolicielskiej wobec Polaków.

  • Avatar

    Koniec totalnej opozycji. Kto wyszedł z politycznego obłędu?

    Wczorajsze głosowanie w Sejmie nad ratyfikacja Funduszu Odbudowy pokazało,ze Platforma Obywatelska jest partią antypolską, anty europejską pragnącą tylko jednego tzw : POL EXITU. Większość posłów klubu PiS, Lewicy, Koalicji

  • Avatar

    (Nie)legalny Fundusz Odbudowy? W głosowaniu złamano art. 90 Konstytucji

    Jest świeżo (12h) po głosowaniu nad Funduszem Odbudowy. W Parlamencie większością 290 głosów spośród 456 oddanych przegłosowano ratyfikację ustawy. Problem jest jednak następujący: ta ustawa jest ratyfikacją możliwości zaciągania

  • Avatar

    BOGIEM SŁAWIENA MARYJA - 3 MAJ JEJ ŚWIĘTO

    MARYJA KRÓLOWA POLSKI

  • Avatar

    2:0 dla Frankowiczów w starciu z bankami przed TSUE

    Wczorajszy wyrok Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej w sprawie C-19/20, wbrew padającym na gorąco komentarzom w dniu jego wydania, przyczyni się znacząco do uproszczenia, oraz ujednolicenia orzecznictwa w sprawach frankowych w Polsce.

  • Avatar

    Stalowa tarcza na polskim niebie - F-35 już wkrótce

    "Przystępujemy dziś do rodziny F-35, samolotów najnowszej generacji, które przenoszą lotnictwo w zupełnie nową erę zdolności obronnych i bojowych. Umowa na zakup tych maszyn to następna wielka inwestycja, która przyczynia się do

  • Avatar

    Bohaterowie Rzeczypospolitej. Kapitan Romuald Rajs ps. „BURY"

    Bohaterowie walki o Wolną Polskę nigdy dośś ich wspominania. Oto jeden z nich Kapitan Romuald Rajs ps. „BURY

  • Avatar

    Master. 53

    Wygrać Ferrari to wspaniałe przeżycie.

  • Avatar

    Uważał, że COVID-19 nie istnieje, a teraz ma problemy z oddychaniem, rokowania wyzdrowienia prawie nie istnieją. Ku przestrodze

    Wiele osób jeszcze nie zdecydowało się na zaczepić przeciwko Covid19. Jakie maja obawy ? a może są poddawani psychicznej presji tzw "anty szczepionkowcom" Decyzja o własnym zdrowiu zależy od nich. Ryzyko zachorowania jest bardzo

  • Avatar

    Ten który się wrogom nie kłaniał mjr Dobrzański - Hubal

    W 1966 r. mjr Henryk Dobrzański został pośmiertnie odznaczony Krzyżem Złotym Orderu Wojennego Virtuti Militari i awansowany do stopnia pułkownika. W 2010 r. przyznano mu pośmiertnie Krzyż Wielki Orderu Odrodzenia Polski.

  • Avatar

    Dzień Flagi Rzeczypospolitej Polskiej. Szanuj swoje narodowe barwy

    Flaga – to symbol państwowości. Ukazywanie przynależności narodowej poprzez barwy na fladze jest powszechnie stosowanym kodem między ludźmi na globie ziemskim. W wielu państwach święto flagi już od dawna znalazło swoje miejsce w

  • Avatar

    Rosyjską propagandę szerzą polskie portale. Są 23 takie witryny! Skandal czy zdrada

    Portale polskie za propagandą Rosji. Poznaj kim one są.

  • Avatar

    Etos strażacki: Bogu na chwałę, bliźniemu na ratunek.

    Międzynarodowy Dzień Strażaka, ang. International Firefighters' Day (skrót IFFD) – międzynarodowe święto strażaków obchodzone 4 maja, w dniu wspomnienia w Kościele katolickim Świętego Floriana.

  • Avatar

    USA i pośpiesznie odgrzewany rasizm...

    Ukazanie prawdziwego chińskiego niebezpieczeństwa przez Trumpa i jego zmiany wprowadzone w układach handlowych z tym komunistycznym państwem, które dopuściło istnienie prywatnej własności i powoli dominuje cały świat, było osobliwym

  • Avatar

    Dlaczego one są takie brzydkie, wściekłe i wulgarne !

    Dlaczego wulgarne Panie ze Strajku Kobiet są według Panów ( według komentarzy w internecie) "zewnętrznie brzydkie wręcz wstrętne".Dlaczego ?

  • Avatar

    Bitwa pod Lenino - prawdy i mity

    Co roku 12 października mija kolejna rocznica bitwy, od której to rozpoczyna się działanie zbrojne polskich formacji walczących w II wojnie światowej u boku Armii Czerwonej. Tragiczna w skutkach bitwa pod Lenino, z jednej strony kojarzona z

  • Avatar

    Polscy piloci przelewali krew za Wielką Brytanię, a ta kazała im za to zapłacić. Historia prawdziwa

    Dlaczego Rząd Wielkiej Brytanii kazał Polsce zapłacić za amunicję, samoloty, paliwo zużyte w walkach o Brytyjskie niebo w latach 1940 - 1944 ? Skandal !

  • Avatar

    Pióro ojca ratuje mu życie. Niezwykłe wspomnienia Sybiraka. Historia prawdziwa

    Są historie prawdziwe opowiedziane przez świadków, które poruszają serca i umysły - oto historia życia Pana Jana oraz opowieść, jak wieczne pióro jego ojca uratowało mu życie.

  • Avatar

    Kiedy Niemcy zapłacą Polsce za reparacje wojenne i śmierć milionów niewinnych ludzi ?

    Niemcy w latach 1939 do 1945 wymordowali miliony polskiej inteligencji i nie tylko. Kiedy zapłacą za to barbarzyństwo reparacje wojenne?

  • Avatar

    Wściekłe i wulgarne "Lemparcice" zaatakowały lewicę

    We wtorek przed południem odbyło się w Sejmie spotkanie przedstawicieli Lewicy z premierem Mateuszem Morawieckim ws. Funduszu Odbudowy i Krajowego Planu Odbudowy. W spotkaniu uczestniczyli też przedstawiciele klubu PiS. Obie strony porozumiały

  • Avatar

    Zdrowa pościel dla dziecka - jak ją wybrać?

    Sen dla każdego człowieka, w szczególności dla dziecka, jest czymś nieodzownym i ogromnie ważnym. Każdy rodzic powinien dokładać starań, by jego pociecha wysypiała się wystarczająco długo oraz by miała zapewnione jak najlepsze warunki

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.