Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez Fundację "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My"

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla Fundacji. Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest FUNDACJA "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My" z siedzibą w Warszawie ul. Wałbrzyska 48/83 o numerze NIP:1182001364, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000329048.

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. FUNDACJA - MY nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    Tak komuniści zamordowali Rotmistrza Witolda Pileckiego

    73 lata temu, 3.03.1948 r. przed Sądem Rejonowym w Warszawie rozpoczął się proces rtm. Witolda Pileckiego i jego współpracowników. Zostali oskarżeni m.in. o prowadzenie działalności szpiegowskiej na rzecz gen. Andersa

  • Avatar

    Jak Polak został bohaterem narodowym Pakistanu

    Jest wiele nieznanych historii o bohaterskich Polaków walczących o swoją ojczyznę na niemal wszystkich frontach świata. Ci patrioci stawali się niejednokrotnie bohaterami narodowymi innych państw.

  • Avatar

    Russia putting lives, ecosystem at risk by ignoring WW2 chemical poisons buried along Nord Stream 2

    Ampoules with atropine (an antidote for chemical warfare agents) have been delivered to the pipelaying vessel, which means Russia is aware of the hazard, intelligence operatives say.

  • Avatar

    Programy motywacyjne - czym są i kiedy się je stosuje

    Programy motywacyjne są znane już od dawna i wiele firm sięga po nie, aby uzyskać lepsze wyniki sprzedażowe. Programy te dają spory wydźwięk w zakresie handlu tradycyjnego, ale czym one konkretnie są i kto je organizuje?

  • Avatar

    Moi bohaterowie - Żołnierze Wyklęci stali się ziarnem patriotyzmu i Wolnej Polski

    "Żołnierze Wyklęci - bohaterowie antykomunistycznego podziemia, którzy w obronie niepodległego bytu Państwa Polskiego, walcząc o prawo do samostanowienia i urzeczywistnienia dążeń demokratycznych społeczeństwa polskiego, z bronią w

  • Avatar

    Master. 44

    Nie ma Lamborghini, za to jest Maserati a może nawet Ferrari.

  • Avatar

    Kim jesteś?

    „Jam jest, który jest”, „Będę, który będę”, „Okażę się, kim się okażę”, „Nazywam się według swoich czynów”, „Po prostu jestem. Nie można mnie w żaden sposób nazwać”.

  • Avatar

    Pamięć o bohaterskich harcerzach. Cześć i Chwała Bohaterom

    Niech trwa plamiec o bohaterskich harcerzach II RP

  • Avatar

    Master. 43

    Abortować bachora czy walczyć o lamborghini?

  • Avatar

    Wilgoć w domu - jak się pozbyć?

    Wilgoć w domu jest bardzo dużym problemem szczególnie dla osób cierpiących na alergię czy choroby układu oddechowego, ale nie tylko dla nich. Grzyby i pleśnie powodują wiele niebezpiecznych dolegliwości, problemy z oddychaniem, zmiany

  • Avatar

    Jakie biurko gamingowe wybrać – sprawdź!

    Miłośnicy gier wideo preferują odpowiednio dostosowane meble, które pozwalają im stworzyć wygodne, funkcjonalne, a do tego estetyczne stanowisko komputerowe. Dzięki nim mogą z przyjemnością oddawać się ulubionemu zajęciu, dbając o

  • Avatar

    Ostropest plamisty - Właściwości i zastosowania

    Ostropest plamisty to jeden ze składników zielnych, które w ostatnich latach zdobyły niezwykłą popularność. Działą przede wszystkim odtruwająco na wątrobę, ale nie tylko. Co warto wiedzieć o ostropeście? Polecam przeczytać.

  • Avatar

    Andrzej Duda - Prezydent - patriota

    Zapamiętajcie ten fakt, lecz walka o Polskę trwa nadal o Wielką Polskę. Na skrzydłach dziedzictwa Żołnierzy Wyklętych jak na skrzydłach husarii patrioci zbudują nie tylko w sercach Wielką Polskę.

  • Avatar

    "Hiszpanka" lekcja pokory. A jak jest dzisiaj w czasie pandemii Covid 19

    Na świecie dzisiaj ludzie walczą o opanowanie potężnej pandemii Covid 19, która wymknęła się z Chińskich laboratoriów infekując ludność świata. Pandemia ta całkowicie zmieniła nasze życie, przyzwyczajenia, pracę, rozrywki

  • Avatar

    Fatamorgana frankowa

    W sprawach frankowych wszystko jest jak fatamorgana. Mówimy o frankach, których nigdy nie było. Słyszymy o wymianie złotówek na franki i ponownej wymianie franków na złotówki, która nigdy nie następowała, zaś od początku były i są

  • Avatar

    Gowin został Tuskiem.

    To od jego decyzji zależy przyszłość polityki w Polsce.

  • Avatar

    Olej rycynowy w pielęgnacji skóry i włosów

    Olej rycynowy uznawany jest zarówno za skuteczne lekarstwo na wiele dolegliwości dermatologicznych, jak i bardzo skuteczny kosmetyk naturalny do codziennej pielęgnacji skóry i włosów. Sprawdza się doskonale w czystej postaci, a także jako

  • Avatar

    "Warszafka" i Trzaskowski. Dlaczego tak się dzieje ?

    Nie ma w Warszawie władz na miarę stolicy i Warszawy, są cwaniacy budujący np. tunel wzdłuż Wisły, albo po trzy razy ten sam odcinek ścieżki rowerowej, Warszawa nie rozwija się tak, jakby mogła, gdyby miała władze na miarę prezydenta

  • Avatar

    Cierpienie z inicjatywy szatana.

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    Master. 42

    Przepadło 100 milionów. Pozostało kilkaset tysięcy. To zysk czy strata?

  • Avatar

    Parę słów o kosmetykach naturalnych

    Dziś wiele mówi się o kosmetykach naturalnych. Mnóstwo kobiet interesuje się tym tematem ze względu na to, iż obecnie bardzo podkreślana jest wartość dbania o siebie w naturalny, zbliżony do natury sposób. Dlatego też kosmetyki

  • Avatar

    Hiob wzorem nieświadomego cierpienia.

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    OBECNE WŁADZE ZWIĄZKU LITERATÓW POLSKICH W AKTACH IPN

    STALINOWCY LITERACI W ZLP

  • Avatar

    Master. 41

    Zapraszam do obejrzenia filmu "Oczy Diabła" Patryka Vegi. Jeśli dziś zareagujemy na to, co się dzieje, moja powieść będzie tylko SF. Jeśli im uda się przekonać nas, że nie warto się tym zajmować, moja powieść przedstawi

  • Avatar

    Ukraine embraces openness with new report on Russian hybrid warfare challenges

    Ukraine’s security and intelligence services have struggled with reputational issues ever since independence. During the early post-Soviet period, the Security Services and Foreign Intelligence Service operated with much the same mentality as the

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.