Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez Fundację "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My"

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla Fundacji. Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest FUNDACJA "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My" z siedzibą w Warszawie ul. Wałbrzyska 48/83 o numerze NIP:1182001364, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000329048.

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. FUNDACJA - MY nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    Coopunit -

    Nazwa projektu: * Pieniądz nowej generacji jako środek budowy cywilizacji kosmicznej. Wszystkie moje zgłoszenia jednocześnie publikuję. Pozwala to uniknąć późniejszych problemów związanych z prawami autorskimi.

  • Avatar

    Wiosny już prawie w Polsce nie mamy.

    Wiosna zanim się na dobre zaczęła to już w zasadzie się skończyła. Tak było w poprzednim roku, w tym polityczna Wiosna chyba powtarza ten schemat. Po ogłoszeniu przez PiS 5-tki Kaczyńskiego i deklaracjach LGBT Trzaskowskiego w Warszawie z

  • Avatar

    Skarżypyta w kącie stała…

    Mężczyźni podobno więcej plotkują i jak się okazuje również skarżą. Trudno nie odnieść wrażenia, że postęp cywilizacyjny wyraźnie im nie sprzyja. Teraz to już nie tylko piękne stroje i misterne fryzury. Po prostu są bardziej

  • Avatar

    Ranking pożyczek za darmo

    Uzyskanie darmowej pożyczki nie jest takie trudne. Większość firm pozabankowych dysponuje ofertą promocyjną dedykowaną dla nowych klientów. Pożyczkobiorcy skupiają się na zawartości propozycji darmowych chwilówek — ile można

  • Avatar

    Braun lubi paradoksy

  • Avatar

    TSUE ma prawo i zdelegalizuje KRS oraz Izbę Dyscyplinarną SN.

  • Avatar

    Pilne pożyczki dla osób zadłużonych

    Kwota udzielonej pilnej pożyczki dla osób zadłużonych, może wynieść nawet kilka tysięcy złotych. Aplikacja jest zazwyczaj realizowana na uproszczonych warunkach, które eliminują zbędne formalności. Pożyczkobiorca, który ubiega się o

  • Avatar

    O strajku nauczycieli (o Broniarzu) polemika z M. Rachoniem

    W skrócie: wykazanie fałszu kilku klisz dotyczących protestu nauczycieli propagowanych przez ośrodki związane z rządem.

  • Avatar

    Broniarz, przekraczasz granice

    O ostudzenie emocji po groźbach ze strony szefa strajkujących nauczycieli apelował dziś premier Morawiecki

  • Avatar

    A jednak?! Ulica Lecha Kaczyńskiego wróciła!

    Zdecydowali o tym Warszawiacy niezadowoleni z niedawnej zmiany nazwy ulicy na Aleję Armii Ludowej.

  • Avatar

    Antypody: Reakcje na atak w Nowej Zelandii.

    Marcin Jaskulski, Canberra.

  • Avatar

    Walka z homoseksualizmem nie rozwiązuje problemu pedofilii wśród duchownych katolickich.

  • Avatar

    Rządowa sondażownia pomaga Koalicji Europejskiej

  • Avatar

    Deklaracja ZBOKAP+

    Właśnie dostałem deklarację ideową od Międzynarodowego Ambasadora ZBOKAP+ Na Rzecz Kultury w Polsce i postanowiłem ją opublikować. Uważam, że to jest bardzo istotny element współczesnej polityki. Poniżej cytuję ten manifest w

  • Avatar

    Unia Jagiellońska - nowa formacja polityczna

  • Avatar

    Prawica wojnę światopoglądową w końcu przegra, chyba że…

    Prezydent Warszawy Rafał Trzaskowski i wiceprezydent Paweł Rabiej podpisując deklarację LGBT i otwierając ponownie dyskusję o edukacji seksualnej oblali benzyną opozycję i nie trzeba było długo czekać, by tak wytrawny szachista jak

  • Avatar

    Marek Suski na Ministra Edukacji Narodowej

    Po dziesiątkach lat bycia w ogonie oświacie potrzebny jest game changer, mocny człowiek, który potrafi przeprowadzać projekty polityczne i przywróci szkolnictwu należną mu rangę. W szeregach polityków PiS tylko jeden człowiek zdaje się

  • Avatar

    INNOWACYJNE FIRMY KOŁEM ZAMACHOWYM POLSKIEJ GOSPODARKI

    Wiele krajów w tym również Polska, podąża w kierunku wspierania innowacyjności gospodarki narodowej. Polska przyjęła plan, którego podstawowym elementem jest rozwój przedsiębiorczości i innowacyjności. Strategia na rzecz

  • Avatar

    Sondaże polskie

    „Komorowski musiałby po pijanemu przejechać niepełnosprawną zakonnicę w ciąży, żeby nie wygrać”.... 79% głosów w I turze... takie scenariusze kreśliły przed wyborcami ośrodki propagandowe Gazety Wyborczej i TVN przed ostatnimi

  • Avatar

    Jak sąd z ofiary uczynił przestępcę

    W książce „Prawo i pięść” Macieja Lisowskiego znajdziemy zbiór felietonów odzwierciedlających przykłady niesprawiedliwości polskiego systemu penitencjarnego. Jednym z nich jest historia biznesmena zajmującego się sprowadzaniem aut z

  • Avatar

    Jak sąd z ofiary uczynił przestępcę

    W książce „Prawo i pięść” Macieja Lisowskiego znajdziemy zbiór felietonów odzwierciedlających przykłady niesprawiedliwości polskiego systemu penitencjarnego. Jednym z nich jest historia biznesmena zajmującego się sprowadzaniem aut z

  • Avatar

    Jak sąd z ofiary uczynił przestępcę

    W książce „Prawo i pięść” Macieja Lisowskiego znajdziemy zbiór felietonów odzwierciedlających przykłady niesprawiedliwości polskiego systemu penitencjarnego. Jednym z nich jest historia biznesmena zajmującego się sprowadzaniem aut z

  • Avatar

    Dzień Kobiet oczami Polek

    Z badań „Dzień Kobiet oczami Polek”, dotyczących preferencji Polek na Dzień Kobiet wynika, że kobiety patrzą nieprzychylnie komercjalizacji święta 8 marca. W tym dniu Panie są obwarowywane upominkami i prezentami o wartości: do 50 zł

  • Avatar

    Kapitulacja Wojska Polskiego

    Szczerze mówiąc, nie rozumiem, dlaczego do generałów Wojska Polskiego nie dociera, że największym zagrożeniem dla suwerenności kraju są politycy partyjni, którzy po prostu traktują państwo jak dojną krowę, a godność żołnierza, od

  • Avatar

    Prawo Ojca jest podstawowym prawem człowieka

    Prawa Ojca w polskim systemie prawnym praktycznie nie istnieją. Są łamane powszechniej niż prawa zwierząt jednak ze znacznie większą determinacją i z o wiele większym przyzwoleniem społecznym.

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.