Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez Fundację "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My"

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla Fundacji. Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest FUNDACJA "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My" z siedzibą w Warszawie ul. Wałbrzyska 48/83 o numerze NIP:1182001364, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000329048.

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. FUNDACJA - MY nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    Święto Niepodległości w niespokojnej Ameryce....

  • Avatar

    Obrońca pedofili czy obrońca przed faszystami ?

    Podtytuł: Wybór merytoryczny czy mniejszego zła. Naprawdę ciekawe, że ludzie połkną każdą bajeczkę, jeśli im się ją poda w sposób wiarygodny. M. Musierowicz , Jeżycjada Kampania prezydencka przed II turą wyborczą na

  • Avatar

    Master. 11

  • Avatar

    Holowanie czy laweta?

    Czasem mówimy zamiennie holowanie lub laweta czy auto laweta, ale czy to rzeczywiście oznacza to samo? No właśnie niezupełnie. Dlatego też gdy jesteśmy uczestnikami kolizji czy też w trasie przydarzy nam się usterka lub awaria, warto

  • Avatar

    Ubezpieczenie assistance a holowanie pojazdu

    Kierowców, których spotkała na drodze przykra sytuacja kolizji lub wypadku, a ich auto zostało zabrane na lawetę, często po otrzymaniu rachunku łapią się za głowę patrząc na jego wysokość. Zastanawiają się czy ubezpieczyciel zwróci

  • Avatar

    Jakich tekstów dotyczy tłumaczenie techniczne?

    Co sobie wyobrażasz, kiedy słyszysz: tłumaczenie techniczne? Być może przed Twoimi oczami pojawia się inżynier, mechanik lub specjalista zajmujący się IT. Możesz sobie także wyobrazić rysunek techniczny, instrukcję obsługi maszyn i

  • Avatar

    Bieda i marzenia

    Różne są sposoby na ukojenie oraz marzenia o pięknie i sprawiedliwości.

  • Avatar

    Co słychać na Targowisku próżności

    „Marzenie niewolników: targ, gdzie można by sobie kupować panów.Stanisław Jerzy Lec Nie. Nie będzie o bazarkach. Te pojawia się pewnie u innych. Masowo. Jak zwykle w dzień wyborów. A ja o innych zjawiskach pragnę napisać. Zacznijmy

  • Avatar

    COVID-19 reported on board Russian pipe-laying ship — media

    At a campaign rally in front of his supporters in Tulsa, OK, U.S. President Donald Trump once again slammed Russia’s Nord Stream 2 gas pipeline project, for which he says Berlin has paid billions to Moscow.

  • Avatar

    Master. 10

    Czarny smok opowiada o śmierci

  • Avatar

    Zły Bank lekiem na problemy frankowiczów.

    Od co najmniej dwóch lat prezes największego polskiego sądu publicznie sygnalizowała, potem zachęcała, wreszcie prosiła, a teraz błaga, żeby władza systemowo rozwiązała problem kredytów pseudofrankowych. Szansą na znalezienie

  • Avatar

    OBOWIĄZKI I PRAWA POLICJANTA I OBYWATELA WZGLĘDEM SIEBIE

    Prawo jasno definiuje obowiązki i uprawnienia policjanta wobec obywatela w czasie podejmowania przez niego czynności służbowych m.in. interwencji.

  • Avatar

    Co to jest i jak działa filtr cząstek stałych DPF?

    Jak jest zbudowany DPF? Jaka jest zasada działania filtra cząstek stałych?

  • Avatar

    My Cyganie kochamy wolność – czyli brazylijska telenowela z cygańskim bossem i polskim sądownictwem. Opinia Macieja Lisowskiego

    „Pod koniec lat 90-tych ubiegłego wieku dwóch braci pochodzących z jednego z największych w Polsce rodów romskich, opracowuje bezprecedensowy system przekrętów. Dziś popularnie nazywany „metodą na wnuczka”. Wówczas kompletnie jednak

  • Avatar

    Samsung keyboard keeps stopping

  • Avatar

    file: ///sdcard/ to view files on Android

  • Avatar

    How To Fix Not Registered On Network on Android

  • Avatar

    Dynamika Konfederacji

    Konfederacja Wolność i Niepodległość to nie jest partia polityczna, to nie koalicja partii, to nie porozumienie, czy sojusz. To maszynka wyborcza. To organizacja pozwalająca skutecznie działać politycznie zorganizowanym kooperantom. To

  • Avatar

    Nowoczesne wychowanie

    Wychowanie dzieci to ideologia. Brak ideologii, to wychowanie intuicyjne, instynktowne, biologiczne - to przekazywanie następnym pokoleniom naszej zwierzęcej natury. Póki byliśmy łowcami-zbieraczami, żyliśmy we wspólnotach pierwotnych - w

  • Avatar

    NO SENSE for the MOSCOW VICTORY DAY PARADE on June 24, 2020

    Over the time, the Victory Parade has lost its true sense, having become Putin's political PR aimed to show to the whole world the power of Russian army as a force to be reckoned with. The world has long become a different place so no one is afraid

  • Avatar

    Russian parade, or "death row" march

    Russia's decision to hold a traditional military parade on Moscow's Red Square is nothing but "victory obscurantism" amid the coronavirus spike and a demonstration of Kremlin's "military prowess" to divert the attention of

  • Avatar

    Master. 9

    Kiedy koszmar staje się codziennością

  • Avatar

    Czyżby Ameryka: “Przeminęła z Wiatrem”?

    Wobec demolowania miast, rabunków, pobić i podpaleń ludzie się boją. A kiedy się boją to i się na potęgę zbroją. Tylko w maju Amerykanie zakupili 6 mln sztuk broni, z czego 40% stanowili ci, którzy wcześniej nie posiadali broni. W USA

  • Avatar

    Libyan mosque vandalized by Russian neonazis from Wagner PMC

    Russian mercenaries from Wagner PMC who are fighting in Libya on the side of Field Marshal Khalifa Haftar desecrated Niffati Mosque in Ein Zara in south of Tripoli

  • Avatar

    INTERNATIONAL FULL HOUSE at “DEATH ROW PARADE” in MOSCOW

    A strange phenomenon can now be observed regarding foreign guests wishing to attend the Victory Day Parade in Moscow on June 24.

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.