Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez Fundację "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My"

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla Fundacji. Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest FUNDACJA "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My" z siedzibą w Warszawie ul. Wałbrzyska 48/83 o numerze NIP:1182001364, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000329048.

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. FUNDACJA - MY nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    ŻYDOWSCY KONFIDENCI HITLERA - CZY POLACY MORDOWALI żYDÓW?

    KONFIDENCI GESTAPO I SB

  • Avatar

    Sąsiedzi depolonizują historię ...

  • Avatar

    Dlaczego wielkomiejscy chcą kraść?

    W 2015 PO padło bo kradło.

  • Avatar

    Księga Rodzaju 32,1-7

  • Avatar

    Księga Rodzaju 31,51-55

  • Avatar

    Księga Rodzaju 31,44-50

  • Avatar

    W Pardubicach odbyło się święto polskiego żużla

  • Avatar

    ZAKAZANA HISTORIA

    BADANIA PROF. CYPRIANA KAMILA POGONOWSKIEGO

  • Avatar

    Tresura ciszą

    Na moim blogu napisałem wiele notek tłumaczących, że władza państwowa tresuje nas jak zwierzęta. Robi to poprzez wiele przepisów, które w drobny sposób ograniczają nam wolność, choć są całkowicie zbędne. Te przepisy służą temu

  • Avatar

    Księga Rodzaju 31,41-43

  • Avatar

    Kto dziś oszukuje wyborców?

    Przygotowując się do nadchodzących wyborów Anno Domini 2018 próbujemy zatrzymać się i zastanowić, na kogo najlepiej oddać swój głos i kto będzie w naszych małych ojczyznach najlepszym włodarzem. Czy mamy na liście wyborczej zaznaczyć

  • Avatar

    Nakłamał, teraz musi sprostować

    Sąd w trybie wyborczym orzekł, że kandydat na burmistrza Ośna Lubuskiego, Edmund Pilimon w trakcie trwającej kampanii wyborczej posługiwał się nieprawdziwymi informacjami i nakazał sprostowanie.

  • Avatar

    Jak się zmieni Nowa Sól?

    Nowosolski magistrat przygotował projekt uchwały krajobrazowej. Teraz wspólnie z mieszkańcami chce zdecydować jak powinno się zmieniać miasto i zaprasza na konsultacje społeczne.

  • Avatar

    Ciemna Strona Leasingu

    W połowie lutego 2018 roku Pan Bartłomiej T. otrzymał od firmy Idea Getin Leasing informację o wystawionej fakturze na kwotę 3620 zł z tytułu ubezpieczenia samochodu. Niezwłocznie skontaktował się z firmą EDB w celu przedstawienia

  • Avatar

    Księga Rodzaju 31,35-40

  • Avatar

    Legionowo, Łódź i inne „twierdze” PO

  • Avatar

    Gmina Ośno Lubuskie w trzy lata wyda 56,2 mln na inwestycje.

    To prawdziwy boom, który pozwoli na dalszy rozwój, rewitalizację i znacznie poprawi jakość życia – zapowiadają włodarze gminy. O planach, motywacjach i strategii, rozmawiała z naszą redakcją Ewa Urbaniak, sekretarz gminy.

  • Avatar

    Księga Rodzaju 31,30-34

  • Avatar

    Księga Rodzaju 31,26-29

  • Avatar

    Taśmy, Tusk, Berlin i … pomarańcze

  • Avatar

    Ośno to ludzie!

    Mieszkańcy gminy Ośno Lubuskie jednoczą się, by wesprzeć rodzinę z Gronowa, która w pożarze straciła dom i dorobek całego życia. Ta tragiczna historia kolejny raz pokazuje, jak olbrzymią siłę ma wspólnota, którą tworzą.

  • Avatar

    Bawaria: tradycja, nowoczesność, tożsamość

  • Avatar

    Księga Rodzaju 31,17-25

  • Avatar

    Nowa geografia polityczna UE (i kilka zdań o polskiej siatkówce )

  • Avatar

    Księga Rodzaju 31, 12-16

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.