Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez Fundację "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My"

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla Fundacji. Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest FUNDACJA "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My" z siedzibą w Warszawie ul. Wałbrzyska 48/83 o numerze NIP:1182001364, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000329048.

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. FUNDACJA - MY nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    Ounces in a Gallon

    What is the ounces? Oz is the majority of ounces, a unit of measurement

  • Avatar

    Amonteskizm batem na sędziów

    Ateizm jest sprzeciwieniem się dogmatowi o istnieniu Boga. Ateista był śmiałkiem, który porównał sferę idei ze sferą rzeczywistości i odważył się wskazać brak spójności, pęknięcia, sprzeczności, rozmijanie się zakresów pojęć,

  • Avatar

    KTO CHCIAŁ ZNISZCZYĆ MINISTRA ZIOBRĘ?

    Gościem Aleksandra Majewskiego w programie "Gorące pytania" telewizji wPolsce.pl był Maciej Lisowski, dyrektor Fundacji Lex Nostra. Kto chciał zniszczyć Ministra Ziobrę, kim jest "Broda" i czy "Broda" jest

  • Avatar

    Shooting Down Ukrainian Flight PS572: What Do We Need To Know?

    Iran has undoubtedly left many impressed with their guilty plea over the missile hit that downed the Ukrainian passenger jet flight PS752. But there remains a certain feeling of unwholesomeness as if something is missing from the official reports,

  • Avatar

    ZBRODNIA NIEMIECKA W JEDWABNEM

    JEDWABNE

  • Avatar

    Trump i Iran.

    Dlaczego Trump kazał zabić generała? Czy to zapowiedź wojny? Co teraz Panie w Iranie? Wojna w telewizji, porozumienie w dyplomacji? Spiski, wszędzie spiski...

  • Avatar

    Federacja Rosyjska kontynuuje próby destabilizacji regionu bałkańskiego

    Federacja Rosyjska kontynuuje próby destabilizacji regionu bałkańskiego na tle przyjęcia przez Czarnogórę ustawy z dnia 27 grudnia 2019 r. „O wolności wyznań religijnych i statusie prawnym wspólnot religijnych”. Ustawa przewiduję, iż

  • Avatar

    KAMPANIA WYBORCZA MAGDALENY OGÓREK?

    KAMPANIA WYBORCZA SLD?

  • Avatar

    Do gabinetu czy do ludzi, dokąd pójdziesz Platformo?

    Mimo, że Donald Trump bardzo się stara, to jednak politycznym wydarzeniem miesiąca stycznia dla Polski będzie czy to się komuś podoba, czy nie - wybór przewodniczącego największej partii opozycyjnej czyli Platformy Obywatelskiej. Wybór,

  • Avatar

    Anankastia i anankaści. Czym jest osobowość anankastyczna?

    Korporacyjny pracoholik, nieugięty fanatyk albo perfekcyjna pani domu. U osoby anankastycznej wszystko musi być "dopięte na ostatni guzik". Nawet kosztem własnego zdrowia i szczęścia.

  • Avatar

    MOCNY GŁOS FORUM ŻYDÓW POLSKICH W SPRAWIE USTAWY 447

    MOCNY GŁOS FORUM ŻYDÓW POLSKICH W SPRAWIE USTAWY 447

  • Avatar

    Tradycyjne pytanie o to, co nam przyniósł mijający rok?

    Kończy się kolejny ciekawy rok w naszym życiu tak społecznym jak i politycznym. Spróbujmy go sobie w kilku zdaniach podsumować mając nadzieję, że czytelnikom w ich życiu osobistym i zawodowym przyniósł jedynie dobre wydarzenia lub

  • Avatar

    Po co anarchia?

    Wbrew potocznym opiniom publicystów, anarchia nie jest nihilizmem.

  • Avatar

    Najdroższa waluta

    Co jest najcenniejszym skarbem, który oddajemy za wartości materialne? Czas.

  • Avatar

    Palec pod Budkę

    Platforma Obywatelska z Nowym Rokiem nowym krokiem i już na początku 2020 rozpoczyna wyborami na przewodniczącego. Grzegorz Schetyna, który do tej pory robił wszystko by zachować stanowisko, na ołtarzu tego celu kładąc nawet walkę z

  • Avatar

    Scena na przystanku

    Niedawno byłem świadkiem strasznej sceny. Na przystanku. Matka karciła swoje dziecko.

  • Avatar

    Dom Artysty

    Za sprawą Ilony Gawrońskiej, w Inowrocławiu od lipca 2019 roku działa Dom Artysty. To wyraz zapotrzebowania większego nasycenia sztuką i wspólnego działania.

  • Avatar

    Apacz

    Pewien młody porucznik kawalerii zapytał starego sierżanta -ilu Apaczy jest oddziałem Apaczów? Sierżant odpowiedział - nawet jeden Apacz może być oddziałem Apaczów.

  • Avatar

    Szury popierają rządowe subwencje dla kryminalistów

    Przeciętny szur "myśli", że walka z luką VATowską to ściganie tych, co chcą sprytnie unikać płacenia horrendalnych podatków, czyli nic innego jak nakładanie dodatkowego haraczu na społeczeństwo.

  • Avatar

    SPEKTAKLE OKRUCIEŃSTWA. PUBLICZNE EGZEKUCJE GESTAPO W OKUPOWANYM KRAKOWIE

    ZBRODNIE NIEMIECKIE

  • Avatar

    Węgry – Rosja: wyprzedaż lojalności

  • Avatar

    Był sobie teatr

    Był sobie aktor - wielu uważa, że największy polski aktor XX wieku. Dla wielu innych – po prostu Pan Wołodyjowski. Tadeusz Łomnicki, bo o nim oczywiście mowa, w 1976 r. założył teatr - Teatr na Woli, który po odejściu założyciela

  • Avatar

    Główny wróg konsumpcjonizmu - antykoncepcja i aborcja

    O tym jak koncerny farmaceutyczne strzelają nie tylko w swoją stopę

  • Avatar

    Denominowane=Indeksowane=Złotówkowe – Sąd Najwyższy i TSUE nie widzą różnicy.

    Gdy pod koniec zeszłego tygodnia pojawiło się uzasadnienie wyroku Sądu Najwyższego z dnia 29 października 2019 r. w sprawie IV CSK 309/18, wszystkie komentarze wskazywały, że jest to wyrok przełomowy, że banki kolejny raz dostały cios ze

  • Avatar

    ARMIA CZERWONA WYZWALAŁA I GWAŁCIŁA

    CZERWONOARMIŚCI WYZWOLICIELE - GWAŁCICIELE

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.