Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez ...

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla .... Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest ....

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. ... nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    LWÓW -PORTRET UTRACONEGO MIASTA

    LWÓW

  • Avatar

    BIAŁA Z NASZEGO ŻARU

    POLSKA

  • Avatar

    Rola Ukrainy w Europie - potęga gospodarczo - militarna ?

    Władze USA na wsparcie pogrążonej w wojnie Ukrainy przeznaczyły dotychczas ponad 67 mld dol. w ramach oficjalnych pakietów pomocy wojskowej. Wkrótce suma ta może przekroczyć 100 mld dol.

  • Avatar

    Mr

  • Avatar

    Rosja zniszczyła 553 obiekty dziedzictwa kulturowego Ukrainy

    W bezsensownej wojnie Rosja już zniszczyła 553 obiekty dziedzictwa kulturowego Ukrainy. Mnóstwo lat każde rosyjskie władze starały się wymazać wszystko, co jest związane z Ukrainą: jej język, kulturę i naród. Świadczą o tym 134

  • Avatar

    NIE TYLKO WE LWOWIE BEZ TRUMIEN I KRZYŻY Z LUDOBÓJSTWEM W TLE

    ZBRODNIE

  • Avatar

    Kolejny atak rakietowy na Ukrainę: rosyjskie wojska zniszczyły 8-piętrowy blok mieszkalny w Dnieprze

    Federacja Rosyjska nadal dokonuje aktów terrorystycznych wobec Ukraińców. 14 stycznia 2023 roku na terytorium Ukrainy przeprowadzono atak rakietowy, w wyniku którego uszkodzono wiele budynków cywilnych w różnych miastach, w tym w mieście

  • Avatar

    Oddech trzeciej wojny światowej: Putin nakazał zmobilizować wszystkich rosyjskich mężczyzn

    W najbliższym czasie Rosja rozpocznie drugą falę mobilizacji, w której do wojska zostanie wcielonych co najmniej 500 tys. mężczyzn. Putin marzy o powtórzeniu pełnoskalowego ataku na Ukrainę, ale brakuje mu broni. Jedynym zasobem, którego

  • Avatar

    Terror rakietowy Ukrainy: Rosja codziennie potwierdza swój status państwa terrorystycznego

    Putin zatwierdził największe od 1945 roku ludobójstwo na całym narodzie według kryteriów narodowych. Jego pragnienie zdobycia Ukrainy jest tak maniakalne, że on jest gotów zabić połowę swojej armii, byle tylko dopiąć swego. Dlatego

  • Avatar

    W SYLWESTRA NAD KIJOWEM

    W Sylwestra nad Kijowem Siły Zbrojne Ukrainy zniszczyły 45 dronów kamikadze przy pomocy NASAMS: ukraińskie wojsko demonstruje najwyższy poziom zastosowania zachodniego sprzętu obrony powietrznej i zasługuje na dodatkowe dostawy, aby chronić

  • Avatar

    W okupowanym Krymie pojawił się nowy ruch oporu – "Krymskie mewy walczące"

    Na terytorium tymczasowo okupowanego Krymu pojawił się nowy ruch oporu okupacji – "Krymskie mewy walczące" (KMW). Aktywiści rozwieszają ulotki ukraińskimi sloganami a pilnują za kolaborantami. O swojej działalności ogłaszają

  • Avatar

    Plastry do wybielania zębów

    Plastry do wybielania zębów, takie jak Crest Whitening Strips, to cienkie paski plastiku z cienką warstwą żelu z nadtlenkiem wodoru po jednej stronie. Nadtlenek wodoru działa jako środek wybielający, a po nałożeniu na zęby przez dłuższy

  • Avatar

    Czy Polska i Ukraina to już stowarzyszenie?

    Przez ostatnie 30 lat Polska pozostawała jednym z najbardziej zaangażowanych krajów we wspieranie europejskich i euroatlantyckich aspiracji Ukrainy.

  • Avatar

    1337x

    Techhubupdates is one of the best platforms for newbies that allows them to submit a post startup scribbles that will increase their visibility and Traffic. people from all over the world can submit a guest post or write for us that suits their

  • Avatar

    POWSTANIE WARSZAWSKIE - GENEZA

    POWSTANIE WARSZAWSKIE

  • Avatar

    MY CHCEMY BOGA

    DONALD TRUMP - O POWSTANIU WARSZAWSKIM

  • Avatar

    APTEKA W GETCE KRAKOWSKIM

    GETTO KRAKOWSKIE

  • Avatar

    PATOLOGIA NIENAWIŚCI - ŻYDOWSKI "HISTORYK" JAN TOMASZ GROSS PONOWNIE SZKALUJE POLSKĘ, POLAKÓW I POLSKOŚĆ -"POLACY ZABILI WIĘCEJ ŻYDÓW NIŻ NIEMCÓW"  

    ANTYPOLONIZM

  • Avatar

    17 WRZEŚNIA NA CMENTARZU RAKOWICKIM W KRAKOWIE  

    LWÓW

  • Avatar

    79 ROCZNICA - ZBRODNIA WOŁYŃSKA 1943 – 2022

    BANDERYZM NA UKRAINIE

  • Avatar

    18 KARATOWY STEPAN BANDERA - W KIJOWIE ODLANO ZE ZŁOTA POPIERSIE STEPANA BANDERY

    BANDERYZM NA UKRAINIE

  • Avatar

    CUDOWNE OBJAWIENIE W GIETRZWAŁDZIE - OTO CZEGO CHCIAŁA MARYJA

    OBJAWIENIE UZNANE PRZEZ KOŚCIÓŁ

  • Avatar

    Komu i czemu służy Donald Tusk ?

    Komu i czemu służy Donald Tusk ? Oto jest pytanie !

  • Avatar

    Changes in signal jammers for the 2022 mid-term and college entrance examinations

    The high school entrance examination is the only way for every student to enter a higher education, and it is also an examination for the selection of talents in our country that affects the fate of hundreds of millions of people.

  • Avatar

    Dom egzekucyjny w Chersoniu, zorganizowany przez rosyjskich barbarzyńców

    Dom egzekucyjny w Chersoniu, zorganizowany przez rosyjskich barbarzyńców

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.