Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez Fundację "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My"

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla Fundacji. Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest FUNDACJA "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My" z siedzibą w Warszawie ul. Wałbrzyska 48/83 o numerze NIP:1182001364, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000329048.

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. FUNDACJA - MY nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    Po Marszu!..

    Marsz Niepodległości znów stał się dla opozycji i dla "zagranicy" orężem walki o władzę...

  • Avatar

    Księga Rodzaju 36,1-5

  • Avatar

    Księga Rodzaju 35,25-29

  • Avatar

    Marsz Niepodległości: Stwórzmy fundusz na mandaty za race

    Polska Policja już wystawiła pierwszy mandat za odpalenie racy na jubileuszowym Marszu Niepodległości z okazji 100 rocznicy odzyskania niepodległości. Tym samym, za który wylewnie dziękowały najwyższe władze RP. Mam propozycję stwórzmy

  • Avatar

    Kapitalistyczne świnie i Wielki Marsz

    Istnieje system idei, które budują obraz tego, co widzimy dookoła. Nazywamy to rzeczywistością. wokół ideowego szkieletu rozciągamy też mglisty zarys kształtów, do ich budowy używamy

  • Avatar

    Księga Rodzaju 35,22-24

  • Avatar

    Co gra „trębacz z Samarkandy”?

  • Avatar

    Krótko o Marszu Ćwierci Miliona Wolnych Polaków

    Trudno nie wyrazić podziwu na narodu polskiego, dla zwykłych ludzi. To czego oni dokonują jest czymś niesamowitym. Chodzi nie tylko o ten spontaniczny Marsz ćwierci miliona Polaków ale o mnóstwo inicjatyw lokalnych i indywidualnych. Zwykli

  • Avatar

    Księga Rodzaju 35,19-21

  • Avatar

    Z WYŻYN DOKTORSKICH DO SUTEREN PUBLICYSTYCZNYCH

    ŻYDOWSKA BANDERÓWKA W 100 - LECIE ODZYSKANIA PRZEZ POLSKĘ NIEPODLEGŁOŚCI `

  • Avatar

    Hymn Polski

    ZAŁĄCZNIK Nr 4 Hymn państwowy Rzeczypospolitej Polskiej "Mazurek Dąbrowskiego" Słowa: Józef Wybicki, 1797 r.

  • Avatar

    Księga Rodzaju 35,16-18

  • Avatar

    Niepodległa – tylko gdy silna

  • Avatar

    Księga Rodzaju 35,11-15

  • Avatar

    Księga Rodzaju 35,5-10

  • Avatar

    Gra Berlina na trzech kontynentach: pragmatyczni Niemcy nie obrażają się na fakty…

  • Avatar

    Czy w Polsce mamy już państwo policyjne?

    Motto: "Państwo po­licyj­ne to państwo, w którym po­lic­jant za­rabia więcej od nau­czy­ciela." Włodzimierz Ilicz Lenin

  • Avatar

    Socjologia złodziejstwa i kooperatywy nowej generacji na 100-lecie niepodległości

    W ramach prezydenckiej inicjatywy uczczenia 100 rocznicy niepodległości, zgłosiłem do tej strony swój drobny wkład: https://niepodlegla.gov.pl/dodaj-wydarzenie/

  • Avatar

    O marszu niepodległości inaczej

    Marsz Niepodległości, Sojusz Popis, Narodowcy i plankton polityczny, Jakubiak i jego nowa inicjatywa

  • Avatar

    Księga Rodzaju 35,1-4

  • Avatar

    W UE zaostrza się walka klasowa...

  • Avatar

    Dyktatura demokracji

    Grupy zwycięskich w wyborach demokratycznych towarzyszy w perfidny sposób okradają uczciwie pracujących a nie głosujących na demokratycznych terrorystów .

  • Avatar

    Prowokacji HGW ciąg dalszy....

    Prowokacje HGW miały zdestabilizować sytuację i pokazać "zagranicy" nasze "nazistowskie" oblicze

  • Avatar

    Dzień Niepodległości

    Nad przygotowaniem obchodów Stulecia Niepodległości Polski czuwał specjalny komitet honorowy, złożony z obecnego i byłych Prezydentów RP oraz szefów organizacji kombatanckich i NSZZ „Solidarność”. Już w 2016 r. wyłoniono w

  • Avatar

    KILKA ZDAŃ O WYBORACH SAMORZĄDOWYCH

    PiS ŻÓŁTA KARTKA

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.