Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez ...

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla .... Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest ....

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. ... nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    Facebook, Konfederacja a Wolność

    Facebook musiał aż zlikwidować konto Konfederacji, aby nastąpił ponowny wysyp zagorzałych zwolenników wolności i wolnego rynku, tak jak to miało miejsce po usunięciu konta Korwin-Mikkego, a których najwyraźniej w wolnym rynku najbardziej

  • Avatar

    How China's high tech boom can benefit global health

    How China's high tech boom can benefit global health

  • Avatar

    Future of Asia's healthcare

    Future of Asia's healthcare

  • Avatar

    FOTOGRAFIE POLSKIE POEMAT RECENZJA

    POEMAT

  • Avatar

    ROSJANIE TORTUROWALI PRZED EGZEKUCJĄ

    ZBRODNIE SOWIECKIE

  • Avatar

    KONCERT ALEKSANDRA SZUMAŃSKIEGP

    KULTURA

  • Avatar

    Jak wybielić zęby?

    Piękny uśmiech jest marzeniem każdego. Piękne proste i białe zęby są nie tylko wyznacznikiem doskonałego zdrowa i dbałości o swój wygląd, ale także wysokiego standardu życia. Poza tym ludzie z pięknym uśmiechem na pierwszy rzut oka

  • Avatar

    KOŚCIÓŁ RATUJĄCY ŻYDÓW

    OKUPACJA NIEKIECKA

  • Avatar

    Wie man von einer Sexpuppe deepthroatt

    Da die Sexpuppe kaufen aus einem inneren Metallskelett mit Stahlkeulen bestehen, können sie in alle möglichen Positionen gebracht werden.

  • Avatar

    Digital health: Lessons for business building

    Digital health: Lessons for business building

  • Avatar

    Health technology is on the rise

    Health technology is on the rise

  • Avatar

    6 Foolproof Steps To Picking Your Wedding Hairstyle

    Now is the right time to ask about pros and cons working with them, and whether they would recommend them!

  • Avatar

    Królowa śniegu, Helena Marusarzówna

    17 stycznia 1918 r. w Zakopanem urodziła się Helena Marusarzówna - polska Królowa Śniegu 3 siostra legendarnego kuriera AK skoczka narciarskiego Stanisława Marusarza.

  • Avatar

    Opportunities in IT for Chinese Health Care

    Opportunities in IT for Chinese Health Care

  • Avatar

    Providers of Chinese healthcare have many options

    Providers of Chinese healthcare have many options

  • Avatar

    rom investors to executives to employees

    A Business operation functions as an overarching plan or map for your business. From investors to executives to employees, operations involve every aspect of operating a business.

  • Avatar

    Bohaterowie są wśród nas. Janusz Kusociński

    I wojna światowa była ogromną tragedią całego polskiego narodu. Cierpieli wszyscy, niezależnie od pochodzenia i zamożności. Były jednak takie grupy społeczne, które ze względu na niemieckie plany eksterminacji polskiej inteligencji

  • Avatar

    Private-sector opportunities in Chinese healthcare

    Private-sector opportunities in Chinese healthcare

  • Avatar

    Laserowe usuwanie blizn potrądzikowych Łódź Dermatochiurgia

  • Avatar

    China's 12th Five-Year China Healthcare Plan

    China's 12th Five-Year China Healthcare Plan

  • Avatar

    Infrastructure for primary-care: Rapidly emerging

    Infrastructure for primary-care: Rapidly emerging

  • Avatar

    China: Health-care reform is a top national priority

    China: Health-care reform is a top national priority

  • Avatar

    China's health care system: Uncharted waters

    China's health care system: Uncharted waters

  • Avatar

    Steps For Your Independent Film Distribution Strategy Plan

    Steps For Your Independent Film Distribution Strategy Plan

  • Avatar

    How do I get my film distributed?

    How do I get my film distributed?

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.