Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez ...

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla .... Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest ....

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. ... nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    Przemoc pokoleniowa

    Nasza fundacja bardzo często interweniuje w sytuacjach, w których to najczęściej kobiety stają się ofiarą przemocy w rodzinie. Tak było również w przypadku pani Ireny i jej dzieci. Jednak jej sytuacja jest na tyle skandaliczna, że na

  • Avatar

    Blefaroplastyka jako sposób na zmarszczki i opadanie powiek: czy warto się decydować?

    Według najnowszych badań, coraz więcej osób decyduje się na zabiegi estetyczne, aby poprawić wygląd swojej twarzy, a blefaroplastyka, czyli operacja powiek, zajmuje wśród nich czołowe miejsce. Jest to metoda, która nie tylko skutecznie

  • Avatar

    POLSKIE PAŃSTWO PODZIEMNE W KRAKOWIE-W WALCE Z ŻYDOWSKIMI AGENTAMI GESTAPO

    AK

  • Avatar

    OBÓZ KONCENTRACYJNY DLA MAŁOLETNICH W ŁODZI POLEN JUGENDVERWAHRLAGER DER SICHERHEITSPOLIZEI IN LITZMANNSTADT

    ZBRODNOE

  • Avatar

    ATAK NA POLSĘ, POLAKÓW I POLSKOŚĆ

    ZBRODNIE

  • Avatar

    ORDO YURIS KORESPONDENCJA 19 LUTY 2024

    KORESPONDENCJA

  • Avatar

    PRZECIW OKUPACJI SOWIECKIEJ ŻOŁNIERZE WYKLĘCI NA KRESACH POŁUDNIOWO-WSCHODNICH PO 1944 R.

    WĘGIERSKI

  • Avatar

    Katyń - historia zbrodni i kłamstwa

    18 LUTEGO ODNALEZIONO MOGIŁY W KATYNIU

  • Avatar

    ŻYDZI W WALCE Z NAZISTOWSKIMI NIEMCAMI PODCZAS II WOJNY ŚWIATOWEJ

    ŻYDZI

  • Avatar

    Głupota czy jednak "Für Deutschland"

    Ministerstwo Edukacji bierze się za podstawy programowe. Zmiany obejmą wszystkie przedmioty. W przypadku historii likwidacji mają ulec tematy dotyczące polskich bohaterów narodowych, takich jak Witold Pilecki czy Maksymilian Kolbe. Uczniowie

  • Avatar

    AK - niezwyciężona armia podziemna okupowanej Europy

    Pamiętając o tych co walczyli i ginęli za Polskę pod sztandarami Armii Krajowej pamiętajmy o Armii Krajowej zapalając nie tylko w naszych sercach płomień pamięci ale i w miejscach gdzie walczyli i obecnie spoczywają w ojczystej ziemi ci

  • Avatar

    ALEKSANDER SZUMAŃSKI POLSKI POETA ZE LWOWA

    NIE TYLKO MIŁOŚĆ

  • Avatar

    HISTORIA WALKI Z KOŚCIOŁEM KATOLICKIM

    II WOJNA ŚWIATOWA

  • Avatar

    NAJSTARSZA KRONIKA POLSKA I JEJ AUTOR ANONIM TZW.IWO GALL

    IWO GALL

  • Avatar

    MOJE ŻYCIE NIELEGALNE

    KS. ISAKOWICZ - ZALESKI

  • Avatar

    ŻYDZI W NKWD MORDOWALI DUCHOWNYCH W CZORTKOWIE NA PODOLU

    KRESY ZBRODNIE

  • Avatar

    PODWYŻKI OPŁAT I CEN ARTYKUŁÓW

    CENY

  • Avatar

    Podstawowe informacje o depilacji laserowej

    W porównaniu do tradycyjnych metod, takich jak golenie czy woskowanie, laserowa eliminacja włosków oferuje komfort i minimalizację ryzyka podrażnień czy wrastających włosów. W tym artykule przybliżę Ci wszystkie aspekty tej innowacyjnej

  • Avatar

    Rozbrajanie WP w trakcie. Uzbrojenie z Korei nie przybędzie ?

    Przegląd kontraktów koreańskich, o których mówi Trzecia Droga, to zapowiedź ich unieważnienia. Będą populistycznie mówili, że zastąpimy sprzęt z Korei, sprzętem z polskiej zbrojeniówki, a skończy się tak, że zostaniemy z niczym -

  • Avatar

    WIELKA SZPERA - NIEMIECKIE GETTO W ŁODZI

    ZBRODNIE

  • Avatar

    Miały być laptopy a pieniędzy nie ma! I nie będzie

    Nowa szkoła, nowe porządki Pani Minister od lewackich pomysłów

  • Avatar

    Obsesyjna kontrola

    Pani Kamila wraz z Igorem K. byli zgraną parą. Jej partner był strasznie w niej zakochany, zabiegał o jej względy, często się spotykali. Wszyscy zazdrościli pani Kamili takiego partnera i dopingowali ich uczuciu. Szybko okazało się, że

  • Avatar

    HISTORIA WALKI Z KOŚCIOŁEM KATOLICKIM

    NSDAP

  • Avatar

    ROSYJSCY AGENCI W POLSCE

    AGENTURA

  • Avatar

    LITERACI TAJNI WSPÓŁPRCOWNICY - WYKLAD ALEKSANDRA SZUMAŃSKIEGO

    TAJNI WSPÓŁPRACOWNICY

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.