Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez Fundację "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My"

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla Fundacji. Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest FUNDACJA "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My" z siedzibą w Warszawie ul. Wałbrzyska 48/83 o numerze NIP:1182001364, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000329048.

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. FUNDACJA - MY nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    Master. 21

    Walka się zaostrza.

  • Avatar

    Alegoria o bramach i drogach

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    AKCJA ERNTEFEST - ("DOŻYNKI") W LUBLINIE 3 LISTOPADA 1943 ROKU

    ZBRODNIE NIEMIECKIE

  • Avatar

    Moja wiara jest lepsza niż twoja

    Stanisław Michalkiewicz napisał dowcipny felieton zatytułowany: "Po czyjej stronie jest Pan Bóg?":

  • Avatar

    UPADEK NAGRODY NOBLA

    NOBEL W NIESŁAWIE

  • Avatar

    OBJAWIENIE MATKI BOŻEJ W GIETRZWAŁDZIE GIETRZWAŁD TRADYCYJNYM MIEJSCEM KULTU MARYJNEGO

    MATKA BOSKA OBGAWIENIA

  • Avatar

    Sale of military assets Russian-style: What Shoigu is trying to hush down

    On September 8, Russian defense chief Sergei Shoigu chaired a conference call with the Russian defense ministry leadership. Media said the minister focused on the upcoming international large-scale Caucasus-2020 military-strategic exercises, set to

  • Avatar

    Krzew płonący ogniem

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    Ameryka, kto zwycięży, Trump, czy Biden?

    Czym dziś żyje Ameryka? Oczywiście żyje prezydenckimi wyborami. Intruz, zwany też prezydentem D.J. Trumpem niespodziewanie rozkwitł i przyćmił stary, ale i postępowy system Deep State. Po szoku globaliści, dla których zwycięstwo Trumpa

  • Avatar

    Master. 20

    Pistolet jest dobry, sztuka jest lepsza.

  • Avatar

    How to Apply Makeup For Dark Skin With These Tips?

    If you want to apply makeup on your dark skin then you can read my this post on it.

  • Avatar

    Ośno dalej urzeka klimatem

    Wywiad z Burmistrzem Ośna Lubuskiego panem Stanisławem Kozłowskim.

  • Avatar

    Upodobania i dążenia.

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    Master. 19

    Pozorne wartości lepiej się sprzedają niż prawdziwe.

  • Avatar

    TamilRockers Proxy Sites List or Unblock TamilRockers

    Tamilrokers Proxy Sites List is the thing that the majority of the film sweethearts are googling now a days. In the event that you also are searching for approaches to unblock TamilRockers official site, at that point you are arrived at the correct

  • Avatar

    Guidelines for technology write for us

    Welcome to our blog Web Tech Mantra. You are on right portal when you are thinking to submit the guest post on technology and digital marketing blog.

  • Avatar

    Ego i superego.

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    ZAGŁADA POLAKÓW I ŻYDÓW WE LWOWIE

    ZBRODNIE

  • Avatar

    Rozliczenie szkody OC - gotówkowe czy bezgotówkowe?

    Miałeś kolizję z OC sprawcy? Dowiedź się czy likwidować szkodę w wariancie gotówkowym czy bezgotówkowym?

  • Avatar

    Narodziny wojny. Pakt Beck-Chamberlain...

    Prawdą jest, że jesteśmy "wycieraczką" Europy rzuconą przez Boga w strefę zgniotu, między dużymi narodami Rosją i Niemcami i żadne cudowne koncepcje tego nie zmienią. Nie mamy zasobów i możliwości, aby przeciwstawić się

  • Avatar

    Postanowiłam sięgnąć do doświadczenia "naszej klasy".

    Z wiceprezydent miasta Gorzowa odpowiedzialnego za edukację i sprawy społeczne panią Domagałą rozmawia Mariusz Gierej.

  • Avatar

    Ile trwa tłumaczenie przysięgłe?

    Ile czasu zajmie tłumaczowi przekład? Czy wycena daje informacje o tym, na kiedy otrzymam przetłumaczony tekst? Będę musiał długo czekać? Wierzymy Ci, że odpowiedzi na te pytania są dla Ciebie w tej chwili ważne. W końcu chodzi o Twoją

  • Avatar

    Alegorie spożywania ciała i picia krwi

    "I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.

  • Avatar

    Trump wygra wybory, ale będzie rewolucja…

    Sytuacja w Ameryce jest istotnie mało zabawna i rozpisana na wiele głosów, biedny wirus C-19, już nie jest na pierwszych stronach publikatorów został uwędzony przez wirusa rewolucyjnej marksistowskiej zadymy i inne kataklizmy jak pożary i

  • Avatar

    Master. 18

    Jak zabić Chena?

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.