Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Państwa oczekiwania. Podczas korzystania z serwisu pliki te są zapisywane w pamięci urządzenia. Zapisywanie plików cookies można zablokować, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej o plikach cookies możesz przeczytać tutaj.

Polityka prywatności

Polityka prywatności portalu www.mpolska24.pl administrowanego i wydawanego przez Fundację "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My"

Bezpieczeństwo i ochrona prywatności Użytkowników www.mpolska24.pl jest jedną z najważniejszych rzeczy dla Fundacji. Poniżej publikujemy zbiór zasad jakie w tym względzie na naszym portalu obowiązuję. Informacje te dotyczą jakie informacje na temat Państwa i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy dane osobowe Użytkowników portalu. 

Przetwarzanie danych osobowych 

1. Administratorem danych osobowych Użytkowników portalu www.mpolska24.pl w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz rozporządzenia Unii Europejskiej RODO jest FUNDACJA "Społeczeństwo na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju - My" z siedzibą w Warszawie ul. Wałbrzyska 48/83 o numerze NIP:1182001364, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000329048.

2. Dane osobowe przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego nam przez Użytkownika zezwolenia. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Użytkowników traktowany jest jako element baza danych przechowywany na serwerze właściciela serwisu odpowiednio zabezpieczony zapewniający właściwą ochronę.

3. Każdy Użytkownik, który zarejestrował konto na portalu i udostępnił nam swoje dane osobowe, ma zapewniony dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia ich w części lub całości z poziomu edycji własnego konta na portalu.

4. FUNDACJA - MY nie sprzedaje, nie przekazuje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użykowników innym osobom lub instytucjom chyba, że zakresie i celu przewidzianym przez prawo i na wniosek uprawnionego organu państwa.

5. Portal www.mPolska24.pl nie profiluje swoich użytkowników i nie gromadzi danych na temat ich preferencji. Portal rejestruje jedynie dobrowolnie podane imię, nazwisko, e-mail(niezbędny do rejestracji), oraz numer IP z jakiego nastąpiło połączenie z portalem.

6. Zgody marketingowe i na wysyłkę newslettera zarejestrowany użytkownik może odkliknąć z poziomu swojego profilu na portalu.

7. Reklamy wyświetlane na portalu wykorzystują zewnętrzne systemy reklamowe.

8. W przypadku pytań i problemów z danymi osobowymi prosimy Użytkowników o maila na adres: kontakt@mpolska24.pl z tytułem "Polityka prywatności"

Uwagi końcowe:

Rejestracja w portalu (obowiązkowa tylko dla blogerów i komentatorów) wymaga uzupełnienia formularza i udostępnienia swojego adresu e-mail do przetwarzania przez Administratora serwisu. Pozostali użytkownicy korzystają z portalu bez zbierania danych osobowych za wyjątkiem anonimowego wpisu do rejestru numerów IP, z których nastąpiło połączenie z serwerem. 

mBlogi więcej

  • Avatar

    Sportowa beczka miodu z łyżeczką politycznego dziegciu

    Dla porządku warto wspomnieć, że Rosjanie otrzymali prawo organizowania mistrzostw w 2010 roku, kiedy pewnie nawet samemu Putinowi nie śniły się wydarzenia z 2014 roku. Dziś jednak cieszmy się występem naszej reprezentacji i miejmy

  • Avatar

    Księga Rodzaju 18,1-3

  • Avatar

    Śmieszne ciekawostki ze świata

    Na świecie istnieje wiele ciekawych miejsc wartych odwiedzenia, które pozostają owiane tajemnicą. Dość często są z nimi związane interesujące fakty. Ten wpis jednak będzie poświęcony śmiesznym ciekawostkom o otaczającym świecie.

  • Avatar

    ILE MILIONÓW DOLARÓW UKRADŁTOW LESZEK MILLER?

    CZY W TYM ROZBOJU BRAŁA UDZIAŁ TOW. MAGDALENA OGÓREK TOTUMFACKA TOW. LESZKA MILLERA?

  • Avatar

    Jak lansowała się banksterka w Polsce? Studium przypadku.

    Jak lansowano banksterkę w Polsce, czyli o wprowadzaniu do kraju największych spekulantów finansowych na światowych rynkach. Według najnowszych informacji po J.P. Morgan kolejny zagraniczny bank chce otwierać w Polsce swoje biuro.

  • Avatar

    Księga Rodzaju 17,24-27

  • Avatar

    #Stąd nie jestem?

    Niektórzy są dumni z tego skąd pochodzą, inni tak już z natury mają, że „robią” do własnego gniazda. Niedawno w Gorzowie wzorem największych polskich miast wystartowała ogromna kampania wizerunkowa #Stąd Jestem. To projekt

  • Avatar

    Na co ci to było, Angelo Merkel?

    Łatwiej powiedzieć NIE na początku, niż na końcu (Leonardo da Vinci) Na przełomie sierpnia i września 2015 roku, kiedy na budapesztańskim dworcu koczowali imigranci, w dużej mierze doposażeni w bedekery z zaznaczonymi drogami do Niemiec(i

  • Avatar

    NWO, GMO i HMO. Kosztem człowieczeństwa. Kto powie stop?

    Postępuj tak, abyś człowieczeństwo tak w swojej osobie, jak też w osobie każdego innego używał zawsze jako celu, nigdy jako środka. Immanuel Kant Pojęcie GMO, czyli genetycznie modyfikowanych organizmów, znamy. Coraz częściej jednak

  • Avatar

    Żelazny Most w Polkowicach

    Na mapach niepoprawnie oznakowane jako jeziorko, fotografie Żelaznego Mostu obserwowane z góry potrafią nawet proponować pływanie w upalne dni. W prawdzie jest to potwornie niebezpieczny zbiornik, i gdy mocniej szarpnęła się gleba, sporo

  • Avatar

    Księga Rodzaju 17, 20-23

  • Avatar

    Niemiecka ambiwalencja groźbą dla świata?

    „I powiedział im: Wy jesteście tymi, którzy chcą uchodzić w oczach ludzi za sprawiedliwych, lecz Bóg zna serca wasze. Gdyż to, co u ludzi jest wyniosłe, obrzydliwością jest przed Bogiem.” ŁUK. 16,15 (BW) Mocno wzburzył mnie,

  • Avatar

    Księga Rodzaju 17,15-19

  • Avatar

    Hiszpania ciekawostki - niezwykłe informacje o Hiszpanii

    Hiszpania staje się coraz częstszym wakacyjnym kierunkiem wypraw turystów. Odwiedzamy już nie tylko stolicę kraju i Barcelonę, ale także inne miejscowości, takie jak Malaga, Walencję, czy Alicante. Przed swoimi wakacjami na Półwyspie

  • Avatar

    Płytkie wymagania kobiet względem mężczyzn

    Przeanalizujemy film o formie szybkich randek, który pokazuje płytkie wymagania kobiet względem mężczyzn na portalach randkowych. Jest to surowa (se)lekcja. Film krąży po sieci od 5 czerwca, ale sądzę warto go wrzucić do nas, bo pokazuje

  • Avatar

    Księga Rodzaju 17,12-14

  • Avatar

    Nie wszystko złoto co się świeci

    Nie tak dawno gorzowscy radni Prawa i Sprawiedliwości wyskoczyli na medialny piedestał ze „sztandarem” milionów, które trafiły do miasta z budżetu państwa. Oparci o mocne plecy minister Elżbiety Rafalskiej popularyzowali przekonanie, że

  • Avatar

    House Flipper, czyli gra Generalne Remonty Domów

    Flipperami od teraz nie będziemy nazywać graczy uderzających w automaty służące do odbijania piłeczki i nabijania punktów. Teraz Flipperem będzie ktoś, kto zajmuje się renowacją domów, garażów, a potem ich budową i sprzedażą.

  • Avatar

    Kobiety patrzą na wygląd bardziej, niż mężczyźni

    Obiecywany przeze mnie film, który jasno pokazuje, że kobiety patrzą na wygląd mężczyzn bardziej, niż mężczyźni kobiet. Poza znaniem zasady 80 do 20 na rynku matrymonialnym, w którym kobiety odsłoniły swoją hipergamię, zobaczymy też

  • Avatar

    Znaczenie atrakcyjności fizycznej w relacjach damsko-męskich cz.1

    Rozprawmy się z kolejnym mitem, który mówi, że kobiety nie patrzą na wygląd, lub patrzą w małym stopniu, bo jak uznaje się są "bogatsze wewnętrznie" i mniej płytkie, niż mężczyźni. Jest to brednia. Znaczenie atrakcyjności

  • Avatar

    Biały rycerz łatwowiernie broni kobiet do ostatka tchu

    Oto zachowanie białego rycerza, który prowadzi agresywną krucjatę przeciw mężczyznom, ale i który jest naiwny, łatwowierny i bezmyślny w stosunku do kobiet. Mówicie, że mało jest materiałów o mężczyznach? Widząc tę sytuację nie

  • Avatar

    Księga Rodzaju 17,8-11

  • Avatar

    Księga Rodzaju 17,1-7

  • Avatar

    Ciekawostki ze świata

    Bez wątpienia otaczający nas świat jest niesamowity. Próbujemy odkrywać kosmos, a na naszej planecie ciągle pozostało wiele nieznanych miejsc. Poznaj ciekawostki ze świata, o których mogłeś nie mieć pojęcia.

  • Avatar

    Czy gmina może zostać zlikwidowana za długi?

    Finansowa inżynieria ze społecznym mechanizmem w tle. W styczniu 2019 roku gmina Ostrowice przestanie istnieć. Jej długi przejmie Skarb Państwa, a terytorium – sąsiednia gmina Drawsko Pomorskie (a część, być może, gmina Złocieniec).

Dziękujemy za wizytę.

Cieszymy się, że odwiedziłeś naszą stronę. Polub nas na Facebooku lub obserwuj na Twitterze.